NU BLIR DET AV!


You don't deserve a point of view, if the only thing you see is you.

'ello 'ello! onsdag igen då, tråkig dag. har haft matte och något som kändes som blah blah för hjärnan. virtuella miljöer efter lunchen; tumme upp! 
sitter i klassrummet och lyssnar på Let the flames begin. awesome låt, älskar den! btw, jag tror vi börjar komma någonstans med konserten nu! Sofie och jag försöker dra med oss Lisa också, men det som är uppe för diskussion är hur vi kommer till sthlm. buss upp, tåg hem eller bil upp, tåg hem. eller bil både upp och ner? vet inte ett smack ;) vi får väl se hur det löser sig.

senare idag/i veckan kommer jag lägga upp lite bilder från dopet jag var på i söndags :) min kusin Noel döptes. han är världens goaste, jag svär. underbarn <3

jag måste bara tipsa om den här intervjun. den är helt jävla unbelievable! deras humor är typ världens bästa? JA.
“Mate, have you seen one of them is going out with Frankie from the Saturdays, they like to party. I’m telling you that.” Josh Franceschi in my heart säger jag bara.

nu ska jag dra ner och käka. see you later! X


Get Smart ;)



sevärd film!!! Steve Carell är bäst! var till stan igår för att handla present till mor, köpte filmen också :) stod mellan den och 17 Again ;) men som jag har sett den så många gånger passade jag på att köpa Get Smart istället :) får införskaffa 17 Again nån annan gång :)

nu sitter jag i skolan, har precis haft matte. gick skapligt bra faktiskt, börjar förstå det där med andragradsekvationer nu :)
ska snart ha engelska..måste lämna in den argumenterade uppsatsen idag, så det blir att skriva skriva skriva! :S

vad ska ni hitta på idag då? :)



vilken signatur ska jag ha? stor eller liten? ;)

drip drop

 
 
 
 
 


usch, fy och skäms!

inga nya bilder + inget nytt att berätta = inga nya inlägg. sorry!
Josefina vill att jag ska lägga in mina solnedgångsbilder från Gränna..så de kanske kommer upp lite senare ;) om jag orkar :P

hade bara en lektion i skolan idag, matte. så nu sitter jag i klassrummet med Sofie, hon kollar på 2½ men och jag lyssnar på min och Josefinas lista på spotify :) mitt tåg går inte förräns halv ett, så måste vänta i skolan i några timmar :/ men med lite sällskap funkar det fin fint! :)

jag hoppas verkligen att jag kommer iväg till konserten den 30 november..det skulle betyda så hemskt mycket för mig! seriöst, You Me At Six och Paramore på samma konsert? kan knappast bli bättre! om inte McFly och YMA6 skulle spela tillsammans förstås ;) det skulle vara ett drömläge som inget annat :'>

"inte bilen under milen" vad fan måste dom ha sån irriterande reklam på spotify för?!

men, nu ska jag leta lite fler låtar till listan :)
ciao!

passar på att slänga in en liten video med en av världens bästa låtar när jag ändå är i gång. enjoy!
Jealous Minds Think Alike <3

RSS 2.0